Cylindervägen 12 131 27 Nacka strand
Ring oss: 08 - 635 34 50

Service

Search

Service

Våra servicetekniker utför allt från installationer, förebyggande underhåll och akutservice (elektriskt och mekanisk) till utbildningar. Vi utför även maskinrenoveringar, på plats hos kund eller i vår maskinhall i Jönköping. Det kan röra sig om både hel- eller delrenoveringar i första hand på våra egna produkter, men i vissa fall även på andra fabrikat.

Vårt serviceteam har lång erfarenhet och utbildas kontinuerligt hos våra leverantörer för att alltid kunna erbjuda högsta kvalitet. Med vårt serviceerbjudande strävar vi efter att minimera driftstörningar i produktionen, minska behovet av kostsamma reparationer och öka maskinens livslängd.

Med rätt service bibehålls maskinens precision och förbättrar på så vis även kvaliteten i produktionen. Det bidrar också till en högre tillgänglighet i maskinen genom ökad möjlighet för planerade driftsstopp. Genom att teckna ett serviceavtal med Ehn & Land kan vi garantera en trygg och problemfri produktion.

Serviceavdelningen och reservdelslagret är lokaliserat i Jönköping där vår servicechef Robert Bååth finns tillgänglig för support och övriga servicefrågor. Vid beställning av reservdelar, tillbehör och verktyg vänd er till Claes Enfors och Thomas Heurlin på vår orderavdelning.

Ehn & Land har:

  • – Några av landets bästa servicetekniker.
  • – Servicetekniker som behärskar samtliga arbetsområden.
  • – Stor erfarenhet efter många års samarbete med leverantörer.
  • – Ett serviceteam som utför snabba jobb med stor precision.
  • – En serviceavdelning som är uppdaterad med den senaste tekniken.
  • – Auktorisation enligt alla våra leverantörers normer.